Cambra de Comerç de Barcelona
Cambra de Comerç de Barcelona

Condicions de Participació

 

 1. Requeriments. Empreses especialitzades en golf.

  • Camps i Resorts de golf

  • AAVV especialitzades que ofereixin tots els serveis necessaris per aquest segment: hotels especialitzats, trànsferts aeroports, visites i activitats complementàries....

  • Hotels especialitzats en el producte

  • Altres serveis que tinguin relació directa amb la demanda

   

 2. Tindran prioritat d'inscripció i descompte del 20% els adherits a la marca Golf a Catalunya.

 3. Qualsevol cancel·lació posterior al 2 d'octubre suposarà el no retorn de la quota d'inscripció.

 4. Tota empresa que sol·liciti la seva participació al Workshop ha d'estar legalment constituïda segons la normativa vigent. En el cas específic de les empreses d'allotjament hoteler, apartaments turístics, càmpings, turisme rural i agències de viatges, caldrà a més, que estiguin legalment registrades al Registred'Empreses i Activitats Turístiques de la Direcció General de Turisme.

 5. Tota empresa que sol·liciti la seva participació ha d'estar al dia de pagaments amb l'Agència Catalana de Turisme.

 6. L'incompliment d'alguna d'aquestes condicions implica la renúncia a participar en els actes del workshop i el no reemborsament dels imports satisfets.

 7. Tots els participants en el Workshop cedeixen el seu dret d'imatge a l'Agència Catalana de Turisme per poder aparèixer a les fotografies, vídeos i material promocional que l'Agència Catalana de Turisme realitzi sobre aquest acte. Aquest material serà utilitzat posteriorment amb finalitats promocionals i/o comercials per l'Agència Catalana de Turisme.

 8. La inscripció en aquest workshop implica l'acceptació d'aquestes condicions de participació. L'acceptació de les condicions de participació implica la declaració de compliment d'aquests requisits.

 9. L'Agència Catalana de Turisme es reserva el dret a modificar i/o cancel·lar l'acte si ho considera oportú. En aquest cas, es retornarien els imports abonats per la inscripció.

Workshop Catalonia Golf Week

Resum informatiu

Data del workshop

Divendres 20 d'octubre del 2017


Informació de registre

Del 24 de juliol, fins exhaurir les places

Abans de fer el registre tingueu preparada una breu descripció de la vostra empresa en anglès (màxim 500 caràcters) i la targeta de crèdit per procedir a fer el pagament.


Localització

Caldes de Malavella - PGA Catalunya


Preu

 • 250€ (IVA inclòs)

 • 20% descompte adhertits a l'ACT marca golf