direcció General de Turisme
Catalunya

 

Participa

 

  1.COST DE PARTICIPACIÓ

  - El preu d'inscripció és de 300 euros (IVA inclòs). Aquesta quota dóna dret a assistir a:

  • 1 agenda durant el Workshop Buy Catalunya (màxim 2 persones per empresa)

  • 1 plaça pel dinar

  • 1 plaça per la festa de Cloenda

  • Inserció al Manual de Producte on hi haurà les dades de tots els assistents catalans al Workshop i que s'entregarà a les empreses participants abans de l'acció.

  - Vindreu acompanyats al BUY CATALUNYA - CULTURA 2018? En aquest cas, té un cost de 30 Euros (IVA inclòs).

  - Els afiliats a l'Agència Catalana de Turisme tindran un 10% de descompte i els adherits a alguna marca o segell de l'ACT un 20%.

  • Aquest descompte només s'aplicarà a les empreses afiliades i/o adherides a Marques i Segells abans de la data d'inici del registre d'aquest workshop. Els nous membres podran beneficiar-se d'aquestes condicions per properes accions de promoció.

  • Per a més informació sobre l'Afiliació a l'ACT, podeu consultar a http://act.gencat.cat/afiliacio o posar-vos en contacte amb afiliacions@gencat.cat

  - Esteu interessats en contractar publicitat en el Product Manual del Buy Catalunya? El Manual de Producte és un document que inclou mitja pàgina d'informació de tots els venedors participants al workshop i que es facilita a tots els compradors. Es pot contractar una pàgina de publicitat (mida A5 Vertical) amb un cost de 500 Euros (IVA inclòs). També es pot contractar mitja pàgina de publicitat (mida A6 Horitzontal) amb un cost de 250 Euros (IVA inclòs).

  2.REGISTRE

  Del 15 de juny al 6 de juliol (ambdues incloses).

  Places Limitades. Quan els inscrits superin les places, es tancarà la pàgina d'inscripció. Prioritat d'inscripció per aquelles empreses que abans d'obrir-se el registre (15/06) estiguin afiliades a l'Agència Catalana de Turisme i/o Adherits a les seves Marques i Segells.

  3.CONFIRMACIÓ

  A partir del 13 de juliol es confirmaran les inscripcions via correu electrònic.

  4.AGENDACIÓ

  Les entrevistes seran de 12 minuts cadascuna + 3 minuts d'intercanvi.

  Agendació operadors

  Del 22 d'agost al 20 de setembre, els operadors agendaran fins a 10 cites amb les empreses catalanes inscrites. Les cites apareixeran a l'agenda de l'empresa, a la qual es tindrà accés mitjançant el codi i la contrasenya de la vostra empresa.

  Tota empresa inscrita en el workshop entra a formar part d'una base de dades a la qual tindran accés els operadors.

  Agendació catalans

  • A partir del 3 de setembre: agendació exclusiva d'empreses adherides a Marques i Segells de l'Agència Catalana de Turisme, fins a un màxim de 10 cites

  • A partir del 5 de setembre: agendació exclusiva d'empreses adherides a Marques i Segells + empreses afiliades l'Agència Catalana de Turisme, fins a un màxim de 10 cites

  • A parir del 7 de setembre: totes les empreses catalanes podran agendar amb els operadors, que els interessin i que tinguin disponibilitat a la seva agenda; fins a un màxim de 10 cites.

  • Entre el 17 i 18 de setembre, es traurà el límit d'entrevistes perquè les empreses catalanes acabin de completar les seves agendes segons disponibilitat dels TTOO.

  Cada participant podrà comptar amb un màxim de 20 cites i l'operador està obligat a atendre aquestes cites.

  Aquelles empreses que no hagin estat escollides per cap operador i que renunciïn al seu dret a agendar una cita podran declinar participar en el workshop i se'ls tornarà l'import de la inscripció.

Per consultar el llistat de TTOO participants clicar aquí.

Web Content Display