Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Registre Usuari

User Registration Form

  • 1User data
  • 2Company data
  • 3Payment


Prement el botó, dones el teu consentiment per compartir les teves dades personals de contacte entre tots els afiliats de l'Agència Catalana de Turisme.

Prement el botó, dones el teu consentiment a l'Agència Catalana de Turisme per recollir i tractar les teves dades personals amb la finalitat d'enviar-te comunicacions i "Newsletters" relacionades amb la promoció del turisme a Catalunya.

Per exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament pots adreçar-te a l'Agència Catalana de Turisme, situada a Barcelona- 08008, Passeig de Gràcia, 105- 3a planta; o escriure a la següent adreça: lopd.act@gencat.cat.

Per obtenir més informació sobre el tractament teves de les dades personals, exercir els teus drets o formular una reclamació, accedeix a la nostra Política de Privacitat.

Al prémer continuar estàs acceptant les Condicions de participació. Amb la teva participació, l'Agència Catalana de Turisme tractarà les teves dades personals amb la finalitat de gestionar el teu registre i participació, així com el pagament, la facturació i la gestió de les obligacions comptables i fiscals derivades de les transaccions econòmiques.

A més, les dades de contacte que hagis facilitat, podran ser compartides entre tots els participants de l'acte per donar compliment a la missió interès públic de l'Agència Catalana de Turisme de cercar la màxima col·laboració entre tots els agents turístics (públics o privats) vinculats a la promoció turística, facilitant la possibilitat d'establir sinergies entre els assistents.