Agència Catalana de Turisme
Catalunya

 

BENVINGUTS AL BUY CATALUNYA - CULTURA 2018!

El Buy Catalunya - Cultura 2018 és el workshop més important que organitza l'Agència Catalana de Turisme i ofereix al sector turístic català la possibilitat de reunir-se amb uns 120 operadors turístics especialitzats d'arreu del món. Els operadors participants se seleccionen curosament i són convidats per l'Agència Catalana de Turisme a través dels seus Centres de Promoció Turística.

2018 Any del Turisme Cultural

El 27 d'abril del 2016, el Parlament Europeu va prendre la decisió de nomenar l'any 2018 "Any Europeu del Patrimoni Cultural". L'objectiu principal d'aquesta designació és sensibilitzar la ciutadania sobre la història i els valors europeus i enfortir el seu sentiment d'identitat. L'Agència Catalana de Turisme aprofita la centralitat que té la cultura el 2018 per declarar l'Any del Turisme Cultural 2018, amb el repte de posicionar la cultura com a eix principal de la diferenciació del destinació i, alhora, propiciar que el turisme posi en valor la cultura i contribueixi a la seva sostenibilitat social i econòmica.

Així doncs, en l'edició de 2018 del Buy Catalunya el turisme cultural serà l'epicentre de les trobades entre les empreses turístiques catalanes i els operadors turístics internacionals.

Images of experience