Cambra de Comerç de Barcelona
Cambra de Comerç de Barcelona

PLA DE FORMACIÓ 2016

L'Agència Catalana de Turisme (ACT), amb la voluntat d'ajudar el sector turístic català a incrementar-ne la competitivitat i fer un millor màrqueting, ofereix, un any més, un programa de cursos formatius durant l'últim trimestre de l'any (entre els mesos d'octubre a desembre de 2016).

Des de l'Agència Catalana de Turisme, s'han identificat els àmbits formatius més demandats i més necessaris per al sector, especialment, aquells vinculats al màrqueting digital turístic. Enguany, però, amb motiu de la declaració de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 i, per tal de capitalitzar el potencial del turisme gastronòmic i l'enoturisme, l'Agència Catalana de Turisme està desplegant tot un seguit d'accions promocionals, emmarcades en l'Any de la Gastronomia i l'Enoturisme. L'ACT hi centra tots els seus esforços i el Pla de formació al sector no en serà una excepció, ja que tres dels cursos que oferim, estan centrats en aquesta temàtica.

Guiats per uns excel·lents formadors, que ens donen les millors garanties, us oferim la possibilitat de conèixer noves tendències en promoció i màrqueting turístic, noves oportunitats de negoci, la inspiració necessària per impulsar projectes innovadors i fer treball en xarxa (networking), construint relacions amb persones del sector que poden ajudar a incrementar el volum de negoci i generar notorietat en la vostra entitat o empresa.

Com participar


  • Recorda que com afiliat pots gaudir del 50% de descompte en dos dels cursos


  • inscriu-te ara

 

Calendari de formació