Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

 

Comunica sostenibilitat i autenticitat del teu establiment

Impartit per:

Xavier Font 

* Per a veure el perfil del formador fer clic a sobre del nom
Data: 22 d'abril de 2020
Termini d'inscripció: 15 d'abril de 2020
Horari:de 10:00 a 14:00 h
Adreça:Convocatòria: A distància - Modalitat Streaming
Preu:Gratuït
Destinataris:Empresaris de turisme i tècnics en gestió de destins i del patrimoni natural i cultural de Catalunya per a millorar el potencial d¿èxit de productes i serveis que es diferenciïn en base de qualitats ambientals, culturals i socials.
Idioma:Català
 * En cas de no arribar el nombre mínim de participants s'anul·larà el curs

 

 

 • Objectius:

  Ajudar a empresaris i gestors de destins i recursos a com fer servir el desenvolupament de productes, màrqueting i comunicació en relació a la sostenibilitat per:

 • Metodologia:

  30 places per curs. Combinació de presentacions i preguntes/respostes per a que els participants puguin entendre els exemples i considerar com son rellevants al seu context. He utilitzat aquest format per aquest mateix curs en més de 120 ocasions en diferents països.

 • Continguts:

  1. Més estalvis: Com comuniquem qualitat i sostenibilitat per a que els clients ens ajudin a reduir costos.

  - Aprèn a com demanar canvi de comportament educadament, a ser creïble, ser honest, i fer-ho amb humor.  2. Més clients: Com el màrqueting de la qualitat i la sostenibilitat ens ajuda a aconseguir més clients.

  - Aprèn a com ser únic, ser visible, fer que se't trobi, ser memorable, i ser compartit.  3. Més satisfacció: Què comuniquem per a millorar la satisfacció dels nostres clients.

  - Aprèn a com fer-los sentir bé, fer servir llenguatge atractiu, explicar als clients què en treuen, fer-ho fàcil, i ajudar-los a prendre decisions.  4. Més despesa: Què comuniquem per a incrementar la despesa dels nostres clients.

  - Aprèn a com fer-los sentir especials, donar-los alguna cosa a fer, millorar l'experiència, i empaquetar els serveis.  5. Més lleialtat i menys estacionalitat: Com comuniquem per a millorar la lleialtat dels clients, reduir la seva estacionalitat i fer que ens recomanin més.

  - Aprèn a com fer-los conscients de la sostenibilitat, preparar ofertes per a fora de temporada, i donar-los raons per tornar i per que ens recomanin.

   

 

<< Tornar al Programa

Web Content Display

 

Preferència d'inscripció

 

 • Afiliats a l'ACT sense cost*
  *(la formació va inclosa amb la quota)

 

 

Web Content Display

Contacte

Per a qualsevol consulta, poseu-vos en contacte amb:

 

Eurecat-Centre Tecnològic de Catalunya

Estrella Montalvo

estrella.montalvo@eurecat.org