Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

 

Maria Eulàlia Soler

Maria Eulàlia Soler

Web Content Display

 

Llicenciada en Matemàtiques (Universitat de Barcelona), amb un Màster en Ciència en Visió per Computador i Intel·ligència Artificial. Centre de Visió per Computador, Universitat Autònoma de Barcelona.

MBA Executive Internacional. ESADE Business School, Barcelona.

Postgrau en Ciència de Dades i Grans Dades. Universitat de Barcelona.

Programa d'Innovació de Valor. INSEAD Business School, França.

Docent associada a Data Analytics, Màster Internacional en Direcció d'Empreses, Universitat Autònoma de Barcelona.

Conferenciant en Data Analytics, màster en Big Data Solutions, Barcelona Technology School.

Centre de grans dades d'excel·lència, Eurecat: Data Anaytics Manager. A càrrec de: Dissenyar i implementar plans i estratègies empresarials per promoure l'assoliment dels objectius del Centre. Identificar i promocionar noves oportunitats de negoci relacionades amb l'anàlisi de dades. Oferir gestió. Dirigir i supervisar el treball dels equips de Big Data and Data Science. Representar el centre en esdeveniments, conferències, etc.

Experiència professional com a Cap del departament de Recerca i Desenvolupament. Responsable de liderar l'equip de dades científiques que treballa en aplicacions de Teledetecció Digital, Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

Gerent de projectes de recerca i desenvolupador de nous productes. Responsable de la creació de nous projectes de recerca i unitats de negoci. Departament de Teledetecció, (ICGC).

 

Tornar al Programa