Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

 

Jaume Salvat Salvat

Jaume Salvat Salvat

 

Llicenciat en geografia. Màster en Direcció i Planificació del Turisme per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, premi extraordinari de final d'estudis del màster 2010.

Professor associat al Departament de Geografia de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV. Imparteix docència en distintes àrees de desenvolupament rural i de planificació i gestió del turisme del vi als graus de geografia, turisme i enologia i en l' International Master on Wine Tourism Innovation.

Com a investigador responsable de projectes de desenvolupament rural del Grup d Recerca d'Anàlisi Territorial i Estudis Turístics de la mateixa URV ha participat i dirigit diversos projectes de desenvolupament del turisme en petits municipis en conveni amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona del 1998 al 2018.

L'any 2016 va formar part de la Comissió d'Experts de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia. Membre del secretariat del III Congrés Català de la Cuina 2018-19 en la seu al Camp de Tarragona.

Va ser responsable de l'àrea de producte especialitzada en enoturisme del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya vinculat a la Universitat Rovira i Virgili. Actualment forma part del Departament d'Innovació Turística d'Eurecat a la seu de Vila-seca.

 

Tornar al Programa