Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

 

Anna Lluís Gavaldà

Anna Lluís Gavaldà

 

Especialista en sinergies d'energia-residus-aigua per a solucions sostenibles i intel·ligents. Fa 25 anys que està involucrada en projectes ambientals i de gestió de serveis públics, des de gestora de projectes a directora general, li han donat a l'Anna una àmplia visió per afrontar una gestió sinèrgica de residus com recursos.

Les instal·lacions "waste-to-energy", les xarxes de biomassa-biogàs i la simbiosi agro-industrial són algunes de les solucions innovadores que ha desenvolupat i implementat. L'Anna és co-fundadora de SÍMBIOSY des del 2014 (www.simbiosy.com) i responsable directa de "coaching" empresarial, coordinant persones i tecnologia per "fer que les coses passin".

És Membre del comitè científic del Congrés Rural Smart Grids (www.ruralsmartgrids.cat). Impulsora de l'associació PEIC (Per una energia intel·ligent Comarcal), membre del CMES (col·lectiu per un nou model energètic i sostenible) (www.cmescollective.org). Fundadora i presidenta de Slow Food Tàrraco, Enginyera superior en agronomia i Enginyera tècnica en explotacions agrícoles i Màster en gestió energètica, amb àmplia formació en gestió de residus i gestió empresarial

 

Tornar al Programa