Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

 

Monica Molina

Monica Molina

 

Doctora en Geografia, Llicenciada en Humanitats i Diplomada en Turisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en turisme inclusiu, accessibilitat i processos de participació comunitària en l'àmbit cultural.

Actualment és professora associada als graus i màsters de Turisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat de Girona, i també és professora col·laboradora a d'altres universitats privades.

En l'àmbit de la capacitació professional imparteix el curs virtual d'Introducció al Turisme Sostenible per als tècnics de turisme de la Diputació de Barcelona, que enguany inicia la seva primera edició.

Des de l'any 2008 és membre del grup de recerca en turisme TUDISTAR de la UAB on la seva principal línia d'investigació, relacionada amb la seva tesi, està vinculada amb el turisme cultural, els museus i l'accessibilitat universal. Altres temes en què també treballa és el dels processos participatius comunitaris com la co-creació en l'àmbit de les institucions culturals, les smart cities i l'enoturisme.

La seva carrera acadèmica l'ha portat a presentar les seves investigacions en congressos tant nacionals com internacionals, a publicar articles acadèmics, i a participar en projectes de recerca estatals i europeus. Aquesta experiència té una clara orientació en la ideació i el desenvolupament de projectes cap a la sostenibilitat basats en la creació de sinergies entre l'empresa, l'administració, la universitat i la comunitat.

 

Tornar al Programa