Agència Catalana de Turisme
Catalunya

 

Joan Riera

Joan Riera

 

Joan Riera és President d'Active Development, una consultoria boutique especialista en l'impuls empresarial a través de la millora del rendiment comercial, la innovació i l'estratègia. Professor d'emprenedoria, innovació i direcció general en el Departament de Estratègia i Direcció General d'ESADE. President del Club Innovació d'ESADE Alumni, així com cofundador i membre de la junta de la xarxa d'inversors ESADE BAN.

Actiu conferenciant en fòrums internacionals i escriptor, coautor del llibre "Emprende tu propia aventura" i de "IMPULSO, Las 5 palancas para activar el intraemprendimiento" publicats por LID Editorial. És conseller i assessor en diverses companyies, a més de Business Angel.

Té experiència internacional en banca, consultoria i multinacional, a més d'haver creat 8 empreses, la primera amb tant sols 23 anys. Ha sigut cofundador i primer director general del parc d'innovació ESADE CREAPOLIS. Durant més de 20 anys d'experiència ha sigut coach de més de 400 empresaris i ha col·laborat amb empreses com Telefónica, Boston Scientific, LIDL, Danone, Servihabitat, La Caixa, Puig, Repsol, NH Hoteles, Novartis, Abbvie, Grupo Planeta, Bodegues Torres, BBVA, Grupo Palladium, Solvay o Adif, entre d'altres. És Llicenciat en Administració i Direcció d'Empresas i MBA per ESADE (Lic&MBA) i per l'escola de negocis Johnson School a Cornell University. LinkedIn: http://es.linkedin.com/in/jriera

 

Tornar al Programa