Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

 

Salut Navarro

Salut Navarro

 

Llicenciada Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció i Administració d'Empreses per IESE.

Amb experiència com Cap de Risc a Bankinter i Consultora a Accenture, ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional en la direcció d'Organització i Finances d'empreses nacionals i multinacionals de diferents sectors i activitats: sector industrial (Grupo Desa) , publicitat (TBWA), organització de fires professionals (Reed Exhibitions) i distribució de maquinaria per l'Hosteleria (Manitowoc).

Actualment dirigeix PDG Executive Consultants, consultoria especialitzada en la implantació de sistemes de planificació i control de gestió (www.pdgfinances.com) que va fundar el 2009.

És consultora acreditada per ACCIO i per la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona a través de l'Observatori Dona Empresa i Economia com a membre de Consells d'Administració. També és membre del grup Global Board Ready Women.

Té experiència docent en els àmbits de les finances i el control de gestió.

Aporta la seva experiencia en la gestió per fomentar el coneixement de les eines de control i avaluació econòmica financera de les empreses i suport a les decisions empresarials.

 

Tornar al Programa