Agència Catalana de Turisme
Catalunya

 

Enoturisme i Turisme MICE (Meeting, incentives, congress and events)
Impartit per:

Alicia Estrada

* Per a veure el perfil del formador fer clic a sobre del nom
Data:1 d'octubre de 2018
Termini d'inscripció:25 de setembre de 2018
Horari:de 10:00 a 14:00 h
Lloc:Barcelona. Eurecat, Carrer de Bilbao, 72, edifici A,
08005 Barcelona (Cornerstone)
Preu:40 €
Destinataris:Pensat per a tot tipus d'actors del territori implicats en enoturisme i que comptin amb un cert recorregut en aquest sector, tant cellers, empreses d'activitats, agències de viatges, com a allotjaments, restaurants, enoteques, etc. També és un curs pensat per a actors de l'administració turística del territori
Idioma:Català
Nombre màxim de participants:

100

* En cas de no arribar el nombre mínim de participants s'anul·larà el curs

 

 

 • Presentació:

  Formar part del enoturisme MICE té més que veure amb la qualitat i diferenciació dels serveis que amb la grandària de les empreses. Aquest curs ofereix d'una manera molt ràpida una visió sobre un dels sectors més professionalitzat del turisme i que obre grans possibilitats de desenvolupament a empreses i territoris de vi.

 • Objectius:

  • Conèixer d'una forma molt pràctica els elements bàsics que configuren el sector MICE com a sector turístic, així com els actors fonamentals d'aquest sector i els seus respectius papers.

  • Conèixer algunes de les decisions bàsiques que una empresa o un territori enoturístic han d'abordar per iniciar-se en aquest sector.

  • Tenir les eines bàsiques per conèixer la comercialització MICE i ser capaç de construir la nostra pròpia base de dades.

 • Metodologia:

  Seguirem i aplicarem totes les etapes del Design Thinking sobre un producte / servei turístic genèric i també sobre el propi de cada participant.

  Sessions 100% pràctiques i participatives que fomenten el diàleg i l'apertura a nous conceptes, en les que s'aprendran i utilitzaran eines i tècniques de creativitat, de contextualització i prototipat.

  En acabar les dues sessions els i les participants hauran aprofundit en les necessitats dels clients específics de cada participant. Sabran com enfocar el disseny de productes i serveis per tal de satisfer aquestes necessitats aportant valor i desenvolupant quelcom útil de forma ràpida.

<< Tornar al Programa

 

Preferència d'inscripció

 

 • Afiliats a l'ACT sense cost*
  *(la formació va inclosa amb la quota)

 

 

Contacte

Per a qualsevol consulta, poseu-vos en contacte amb:

 

Eurecat-Centre Tecnològic de Catalunya

Estrella Montalvo

Tel. 93 5944700

estrella.montalvo@eurecat.org