Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

 

INFORMACIÓ COVID-19.

A CAUSA DE LES COMPLICACIONS DERIVADES DE LA COVID-19 I SEGUINT LES RECOMANACIONS DE LES AUTORITATS SANITÀRIES, LA GENERALITAT DE CATALUNYA DESENVOLUPARÀ LES ACTIVITATS FORMATIVES A DISTÀNCIA MITJANÇANT STREAMING.

Formació 2020

La Direcció General de Turisme (DGT) i l'Agència Catalana de Turisme (ACT) organitzen conjuntament un nou programa de cursos formatius: #formacióturismecat.

La formació va adreçada al sector turístic català amb la voluntat de contribuir a l'increment de la competitivitat, creant un nou escenari orientat a la cooperació, a la co-creació i a l'aplicació de les possibilitats d'innovació en tots els àmbits i processos de les empreses i entitats turístiques.

Amb la vocació de potenciar aquesta visió i actitud entre els professionals del sector turístic, hem configurat una oferta formativa completa i homogènia al voltant de tres vectors: innovació, transformació digital i màrqueting digital, oferint 3 itineraris formatius:

A banda, enguany davant la nova situació i el canvi d'escenari que està comportant la pandèmia mundial del COVID-19, introduïm un nou apartat de píndoles de coneixement en format webminar amb mirada a la demanda internacional. De la mà de professionals explicarem l'estat de situació en els mercats emissors, quines són les perspectives de turisme observant les noves oportunitats de negoci vinculades a productes i segments. Analitzant l'evolució de la mobilitat en els diferents mercats, i tots aquells altres indicadors que ens poden ajudar a preveure la recuperació dels diferents mercats emissors.

Guiats per uns excel·lents professionals i formadors, que ens donen les millors garanties, us oferim la possibilitat de conèixer noves tendències i noves oportunitats de negoci. També tindreu l'oportunitat d'obtenir la inspiració necessària per impulsar projectes innovadors i fer treball en xarxa (networking), construint relacions amb persones del sector que poden ajudar a incrementar el volum de negoci i generar notorietat de la vostra entitat o empresa.

Formació 2020

Preferència d'inscripció

  • Afiliats a l'ACT * Descompte 100% en tots els cursos.

    *(la formació va inclosa amb la quota d'adhesió)

     

  • Consulta si la teva empresa està afiliada en el següent enllaç: Cerca d'afiliat al directori d'empreses

 


Informació de les inscripcions

Les formacions que no arribin al mínim d'inscrits s'anul·laran