Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

 

Teia Guix i Boqué

Teia Guix i Boqué

 

Diplomada en Ciències Empresarials amb un Postgrau en Sistemes Integrats de Gestió.

Actualment és creadora a Co-emprèn, empresa formada per persones emprenedores, que amb creativitat, experiència, contactes i passió, faciliten la co-innovació i la creació de noves iniciatives empresarials innovadores i col·laboratives.

Experiència professional a la Fundació CP'AC, formant i assessorant emprenedors i a la CECOT va dur a terme diferents funcions de Direcció d'Àrea, d'Atenció al Soci, Qualitat, Cooperació Internacional i Emprenedoria i Creixement Empresarial. Ha creat, dirigit, coordinat, gestionat serveis d'informació, assessorament, comercials, clubs de professionals, processos de qualitat, serveis i projectes innovadors d' emprenedoria, creixement empresarial i de cooperació internacional.

Ha treballat projectes en relació amb la Innovació i la cooperació empresarial com l'estratègiaCO, l´Innoalia´t, el projecte de Co-creativitat i Co-innovació d' Aracoop i duu a terme habitualment projectes i sessions de formació, assessorament i gestió de projectes per entitats públiques, privades, empreses i emprenedors. Està certificada en la metodologia Lego® Serious Play®.

Aporta la seva expertise en fomentar la creativitat, la innovació, l'avaluació dels models de negoci, de forma col·laborativa, així com a adoptar una actitud positiva davant dels reptes.

 

Tornar al Programa