Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

 

Maria Eulàlia Soler

Maria Eulàlia Soler

 

Llicenciada en Matemàtiques (Universitat de Barcelona), amb un Màster en Ciència en Visió per Computador i Intel·ligència Artificial. Centre de Visió per Computador, Universitat Autònoma de Barcelona.

MBA Executive Internacional. ESADE Business School, Barcelona.

Postgrau en Ciència de Dades i Grans Dades. Universitat de Barcelona.

Programa d'Innovació de Valor. INSEAD Business School, França.

Docent associada a Data Analytics, Màster Internacional en Direcció d'Empreses, Universitat Autònoma de Barcelona.

Conferenciant en Data Analytics, màster en Big Data Solutions, Barcelona Technology School.

Centre de grans dades d'excel·lència, Eurecat: Data Anaytics Manager. A càrrec de: Dissenyar i implementar plans i estratègies empresarials per promoure l'assoliment dels objectius del Centre. Identificar i promocionar noves oportunitats de negoci relacionades amb l'anàlisi de dades. Oferir gestió. Dirigir i supervisar el treball dels equips de Big Data and Data Science. Representar el centre en esdeveniments, conferències, etc.

Experiència professional com a Cap del departament de Recerca i Desenvolupament. Responsable de liderar l'equip de dades científiques que treballa en aplicacions de Teledetecció Digital, Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

Gerent de projectes de recerca i desenvolupador de nous productes. Responsable de la creació de nous projectes de recerca i unitats de negoci. Departament de Teledetecció, (ICGC).

Web Content Display