Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

 

Carlos Cosials Ruiz

Carlos Cosials Ruiz

 

Enginyer Informàtic per la FIB-UPC. Té varis postgraus en gestió empresarial i innovació. Atresora 20 anys d'innovació aplicada, a través de les TIC, tant en l'àmbit de la indústria com dels serveis.

És consultor TIC en processos de negoci i de gestió del canvi, vinculats al desenvolupament de productes, i coneix les pautes per facilitar l'adopció de la innovació. Orientat a la recerca de com aplicar la innovació sistemàtica, sense oblidar els seus fonaments teòrics.

Des de la seva creença en les TIC, com a factor clau en l'aplicació de la innovació, és, actualment, Consultor Sènior de Processos en IoT/AR/ALM a l'empresa Integral Innovation Solutions, co-fundador i soci de Fantastiq Transmedia Solutions, startup de la plataforma mòbil de ludificació Adventuriq.com, i director del Màster en Big Data Science a la universitat UIC Barcelona.

Els seus àmbits d'interès actuals estan enfocats a la transformació digital de les empreses per l'aplicació de les tecnologies habilitadores de la Indústria 4.0.

 

Tornar al Programa