Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

 

Enric Guillem

Enric Guillem

 

Web Content Display

 

Professional consolidat en el món del màrqueting digital, amb una ferma experiència laboral, ha desenvolupat estratègies de branding per pimes i fundacions, així com plans d'acció per millorar posicionament. En constant desenvolupament i aprenentatge, el Long Life Learning és una metodologia que mourà el món de la formació actual i futura.

Brand digital manager Eurecat - 2015 fins actualitat: Mànager de branding digital, com a responsable de gestió de la marca corporativa digital del centre. Desenvolupador web corporatiu i linkbuilding tecnològic. Implantació de l'arquitectura corporativa, així com la implantació d'estratègia SEO. Analítica web i gestió de quadres de comandament per la seva actuació segons el pla estratègic digital.

DIGITAL MARKETING MANAGER a TucTucMedia des de 2012: Desenvolupament d'estratègia de posicionament de marques i negocis digitals, amb base tecnològica Google. Aplicació de tècniques de SEO i SEM per la millora de resultats en plans d'acció digitals. Assessor de branding digital per universitats i centres educatius.

 

Tornar al Programa