Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

 

Luca Dell'Oro

Carlos Iglesias

Web Content Display

 

CEO i soci fundador de Runroom 1 Consultora de Negoci digital experta en Estratègia CX, Data & Analytics, Disseny d'Experiència, Tecnologia & Innovació, Performance Mitjana i Inbound Màrqueting.

Llicenciat en Enginyeria Superior Multimèdia a La Salle, 2003.Des de fa més de 20 anys compagina la direcció de l'empresa amb la consultoria estratègica.

És codirector del Indigital d'ESADE, el programa nº1 del món en màrqueting i negoci digital, segons el rànquing internacional de Eduniversal. És també professor de diversos programes d'Executive Education d'ESADE, el Programa de Direcció de Màrqueting, el Programa de Direcció de Vendes, el Programa Executiu en E-Commerce, l'Executive Master in Business Analytics i l'Executive Màster en Màrqueting i Vendes.

Ha col·laborat en comunitats com Agile Barcelona, Agile Spain o PHP Barcelona i ha promogut l'arrencada de Vailets Hacklabs (comunitat educativa on l'objectiu principal és potenciar el desenvolupament de les diferents intel·ligències dels nens a través de la tecnologia, responsable de l'event anual Vailets Hacklab Day). És Membre de l'Associació DEC amb Certificació Professional en Experiència de Client.

Com a expert en CX i Innovació Digital, ha participació com a membre del jurat en prestigiosos premis internacionals, com els Premis LAUS o els ACD*E Awards dels quals ha estat jurat en la categoria Interactive & Mobile en l'edició 2018.

Al gener 2018 estrena el podcast "En el Mundo Real" on parla de Customer Experience i Negoci Digital amb l'objectiu de traslladar una visió estratègica i alhora pràctica, a tots els responsables de la transformació d'empreses. El podcast acumula més de 5.000 escoltes al mes, una valoració de 5/5 a iTunes, i ha Estat seleccionat entre els 20 millors podcasts sobre màrqueting i negoci.

A l'agost 2018 estrena com a col·laborador del programa de ràdio "Fem agost" de Toni Marín a Onda Cero, aportant la seva visió sobre tecnologia, innovació i cultura digital.

Tornar al Programa