Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

 

Impartit per:

Alicia Estrada

* Per a veure el perfil del formador fer clic a sobre del nom
Data:29 de maig de 2019
Termini d'inscripció:22 de maig de 2019
Horari:De 10:00 a 14:00 h
Lloc:Tarragona . Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement. C/ General Contreras, núm. 4B entresòl (al costat del Palau Firal) Tarragona
Preu:40 €
Destinataris:Pensat per a tot tipus d'actors del territori implicats en enoturisme i que comptin amb un cert recorregut en aquest sector, tant cellers, empreses d'activitats, agències de viatges, com a allotjaments, restaurants, enoteques, etc. També és un curs pensat per a actors de l'administració turística del territori.
Idioma:Català
Durada4 hores * En cas de no arribar el nombre mínim de participants s'anul·larà el curs

 

 

 • Presentació:

  Formar part del enoturisme MICE té més que veure amb la qualitat i diferenciació dels serveis que amb la grandària de les empreses. Aquest curs ofereix d'una manera molt ràpida una visió sobre un dels sectors més professionalitzat del turisme i que obre grans possibilitats de desenvolupament a empreses i territoris de vi.

 • Objectius:

  • Conèixer d'una forma molt pràctica els elements bàsics que configuren el sector MICE com a sector turístic, així com els actors fonamentals d'aquest sector i els seus respectius papers.

  • Conèixer algunes de les decisions bàsiques que una empresa o un territori enoturístic han d'abordar per iniciar-se en aquest sector.

  • Tenir les eines bàsiques per conèixer la comercialització MICE i ser capaç de construir la nostra pròpia base de dades.

 • Metodologia:

  Seguirem i aplicarem totes les etapes del Design Thinking sobre un producte / servei turístic genèric i també sobre el propi de cada participant.

  Sessions 100 % pràctiques i participatives que fomenten el diàleg i l'apertura a nous conceptes, en les que s'aprendran i utilitzaran eines i tècniques de creativitat, de contextualització i prototipat.

  En acabar les dues sessions els i les participants hauran aprofundit en les necessitats dels clients específics de cada participant. Sabran com enfocar el disseny de productes i serveis per tal de satisfer aquestes necessitats aportant valor i desenvolupant quelcom útil de forma ràpida.

 • Continguts:

  1. Què és el enoturismo MICE? Quines xifres mou aquest sector? És rendible aquesta especialització?
  2. La presa de decisions en el sector MICE: promoció i comercialització.
  3. Conèixer als clients del enoturisme MICE Què esperen del enoturisme i de nosaltres?
  4. Posicionament de l'empresa enoturística i d'un territori enoturístic. La cohesió amb les marques turístiques.
  5. Productes enoturístics per al sector MICE. Com passar del paquet enoturístic a l'experiència MICE?
  6. La comercialització el sector MICE. Com arribar als clients d'empresa? Breu repàs de la venda directa i els actors de la venda mitjançada tecnològica i turística.

<< Tornar al Programa Inscriu-t'hi >>

Web Content Display

 

Preferència d'inscripció

 

 • Afiliats a l'ACT sense cost*
  *(la formació va inclosa amb la quota)

 

 

Web Content Display

Contacte

Per a qualsevol consulta, poseu-vos en contacte amb:

 

Eurecat-Centre Tecnològic de Catalunya

Estrella Montalvo

estrella.montalvo@eurecat.org