Agència Catalana de Turisme
Catalunya

 

Impartit per:

Roger Farssac

* Per a veure el perfil del formador fer clic a sobre del nom
Data:19 i 20 de juny de 2019
Termini d'inscripció:14 de juny de 2019
Horari:De 10:00 a 14:00 h
Lloc:Tarragona . Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement. C/ General Contreras, núm. 4B entresòl (al costat del Palau Firal) Tarragona
Preu:75 €
Destinataris:Professionals del sector turístic i responsables o tècnics d'establiments turístics.
Idioma:Català
Durada8 hores * En cas de no arribar el nombre mínim de participants s'anul·larà el curs

 

 

 • Presentació:

  El món digital ha obert tot un món d'oportunitats de millora de manera transversal a tots els sectors econòmics, amb la possibilitat d'accedir i utilitzar un ampli ventall de tecnologies en tota la cadena de valor. El sector turístic no ha de ser aliè a aquestes possibilitats. Amb aquest curs, els alumnes tindran una amplia visió de les tecnologies existents en el mercat que podrien implementar-se en el seu negoci per tal d'optimitzar i millorar l'experiència dels seus clients, aconseguint una major satisfacció, fraccionar nous ingressos i aconseguir una major fidelització

 • Objectius:

  Identificar i analitzar les diferents tecnologies de digitalització que permeten una millor experiència del client, identificant els beneficis i les noves oportunitats que poden suposar pel negoci, però també analitzant l'estratègia, els requeriments, infraestructures i aspectes a tenir en compte per a la seva implementació.

 • Metodologia:

  Combinació de presentacions teòriques i exemples pràctics, tot fomentant la participació activa dels assistents.

 • Continguts:

  El primer dia més enfocat a la introducció de les tecnologies i els avantatges i oportunitats que representen pel negoci. Mentre que eI segon dia la sessió anirà al voltant de l'estratègia i els diferents aspectes a considerar per la seva implementació:

  1. Identificació i resum de les tecnologies existents.
  Internet of Things, beacons, sensorització i domòtica, apps (guies virtuals), analítica i quadres de comandament, big data , intel·ligència artificial i aprenentatge automàtic, chatbots, sistemes de suport a la decisió, predictius i recomanadors realitat augmentada, integració de dades, etc.

  2. Anàlisi d'avantatges i oportunitats de cadascuna de les tecnologies disponibles en funció dels tipus de negocis turístics i de clients.
  Gestió del negoci, gestió intel·ligent d'instal·lacions, personalització dels serveis, promoció i comercialització, generació de nous serveis, etc.

  3. Reflexió sobre l'estratègia a seguir i els diferents aspectes tècnics a tenir en compte a l'hora d'endegar projectes per la incorporació d'aquestes tecnologies en el negoci.
  Criteris orientatius per assegurar l'èxit de la incorporació de la tecnologia, recursos necessaris, requeriments tècnics i d'infraestructures, etc.

<< Tornar al Programa Inscriu-t'hi >>

Web Content Display

 

Preferència d'inscripció

 

 • Afiliats a l'ACT sense cost*
  *(la formació va inclosa amb la quota)

 

 

Web Content Display

Contacte

Per a qualsevol consulta, poseu-vos en contacte amb:

 

Eurecat-Centre Tecnològic de Catalunya

Estrella Montalvo

estrella.montalvo@eurecat.org