Agència Catalana de Turisme
Catalunya

Benvinguts al Mercat d'Escapades 2018!

Escapades per gaudir de la natura, l'aventura, la muntanya i l'entorn rural; vacances per desconnectar i gaudir de l'estil de vida mediterrani a la Costa Catalana; itineraris per descobrir un petit país amb una gran cultura, viatges per gaudir d'un interès especial, ...

Catalunya és un territori amb recursos i atractius de naturalesa molt diversa, que ha donat lloc a una extensa gamma d'experiències, però de quina manera el sector pot fer arribar aquest ventall d'experiències al públic local?

Per quart any consecutiu, arriba el Mercat d'Escapades! El cap de setmana del 4, 5 i 6 de maig, al centre de Barcelona, el sector turístic català tindrà l'oportunitat de vendre directament a l'usuari les seves experiències i donar a conèixer al públic local les seves propostes turístiques, convertint-se en un veritable mercat d'experiències.

2018 Any del Turisme Cultural

El 27 d'abril del 2016, el Parlament Europeu va prendre la decisió de nomenar l'any 2018 "Any Europeu del Patrimoni Cultural". L'objectiu principal d'aquesta designació és sensibilitzar la ciutadania sobre la història i els valors europeus i enfortir el seu sentiment d'identitat.

L'Agència Catalana de Turisme aprofita la centralitat que té la cultura el 2018 per declarar l'Any del Turisme Cultural 2018, amb el repte de posicionar la cultura com a eix principal de la diferenciació del destinació i, alhora, propiciar que el turisme posi en valor la cultura i contribueixi a la seva sostenibilitat social i econòmica.

Mercat d'Escapades a Catalunya 2017 - Vídeo resum

 

Mercat d'Escapades a Catalunya 2016 - Vídeo resum

Mercat d'Escapades 2017!

Resum informatiu

Data de l'esdeveniment

Divendres 26 de maig
Dissabte 27 de maig
Diumenge 28 de maig de 2017


Informació de registre

Obert fins els 20 de març

 


Localització

Passeig Lluis Companys de Barcelona (entre l'Arc de Triomf i el Parc de la Ciutadella)


Preu

  • 260€ + 21% IVA

  • 10% descompte Afiliats a l'ACT

  • 20% descompte adherits a Marques o Segells de l'ACT