Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

INICI

Benvinguts al Workshop de Turisme Esportiu del mercat nòrdic que tindrà lloc a l'Acadèmia Sánchez-Casal (a confirmar) el dilluns 28 d'octubre.

L'Agència Catalana de Turisme, conjuntament amb INDESCAT - Catalan Sports Cluster, us donen l'oportunitat de reunir-vos amb una desena d'operadors de Suècia, Noruega, Dinamarca i Finlàndia especialitzats en Turisme Esportiu, principalment de les disciplines de natació, esports col·lectius, futbol i triatló.

Aquest workshop està adreçat especialment a les empreses catalanes afiliades al Programa de Turisme Esportiu de l'ACT i les empreses de turismes esportiu de l'INDESCAT interessades en presentar els seus serveis i productes turístics a operadors especialitzats en turisme esportiu, les quals tindran prioritat d'inscripció i descompte del 20%. També podran participar d'altres empreses especialitzades en cas que hi hagi places disponibles.

Al workshop hi participaran TTOO especialitzats en turisme esportiu. Podeu consultar el llistat de TTOO participants, en el següent enllaç.

Web Content Display

Workshop Turisme Esportiu

Resum informatiu

Data

Dilluns 28 d'octubre de 2019


Lloc

Acadèmia Sánchez-Casal

Horari:


Registre

El registre s'obrirà el dilluns 2 de septembre


Preu

250€ participació Jornada/Networking

Pagament amb targeta de crèdit/dèbit