Agència Catalana de Turisme
Catalunya

Fòrum Internacional de Turisme de Catalunya 2017 - FIT CAT'17

L'Agència Catalana de Turisme (ACT) celebrarà el 23 de novembre el primer Fòrum Internacional de Turisme (FIT CAT'17). El Fòrum està adreçat a tots els professionals del sector turístic i té l'objectiu de compartir coneixement, mitjançant ponències, taules rodones i anàlisi dels principals mercats emissors de turisme, de la mà dels directors de les oficines de promoció internacional de l'ACT i d'especialistes i professionals nacionals i internacionals convidats. 

L'ACT amb la seva xarxa de 12 oficines, està present a més de 50 països d'arreu del món. Una xarxa d'oficines que posiciona la marca Catalunya com a destinació turística i que dona suport al sector català en el procés d'expansió internacional.

El FIT CAT'17 pretén ser un esdeveniment de màrqueting turístic internacional de referència i punt de trobada pels professionals vinculats als diversos àmbits del sector turístic català.

Durant el Fòrum, de la mà dels responsables de les oficines de l'ACT a l'exterior, professionals i experts d'arreu del món, parlarem de les noves oportunitats de negoci, tendències, hàbits de consum de la demanda i nous canals de comercialització en els diferents mercats emissors de turisme. 

En un format de taula rodona es tractaran les següents temàtiques: 

  1. El turisme sostenible

  2. Les conseqüències de la transformació digital en el sector

  3. El turisme cultural

  4. El turisme premium

Comptarem també amb la presència de dos ponents de prestigi internacional, que ens parlaran des de la innovació de temes de màxima actualitat.

Per tot això, us convidem a participar en el Fòrum FIT CAT'17, una oportunitat única per adquirir un coneixement profund dels principals mercats, per posar-vos al dia de les noves tendències, per cercar sinergies i per enriquir la vostra xarxa professional.

Us hi esperem!

Fòrum Internacional de Turisme de Catalunya 2017

Resum informatiu

Data del workshop

Dijous 23 de movembre del 2017


Informació de registre

Del 28 de setembre al 15 de novembre (ambdues incloses)


Localització

Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB)


Preu

  • 80€ (+ 21% d'IVA)

  • 50% de descompte als afiliats a l'ACT

 

Servei de traducció Simultània

Aquest workshop comptarà amb servei de traducció simultània anglès - català durant tot l'esdeveniment