Agència Catalana de Turisme
Catalunya

INICI

Us presentem la II Jornada Anual Programes de Treball de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) que tindrà lloc el proper 13 de desembre a l’hotel Alimara de Barcelona. Aquesta jornada està pensada específicament per a les empreses i entitats afiliades a l’ACT i adherides a algun dels seus programes d'especialització, ja sigui una marca o un segell.

La jornada comença amb una primera part dedicada als reptes que ens planteja el nou Pla de Màrqueting Turístic de Catalunya i les novetats que tenim pel que fa als Programes de Treball de l’Agència Catalana de Turisme.

A continuació us convidem a assistir a l’Espai Inspira’t on reflexionarem plegats sobre allò que mai t’han explicat sobre la transformació digital i la importància de les dades de mercat per establir una bona estratègia de negoci. Finalment conversarem amb dos operadors britànics especialitzats en Fly & Drive i rutes, productes de gran potencial a Catalunya. 

 

Resum informatiu

Data

Dijous 13 de desembre de 2018


Lloc

Hotel Alimara (Barcelona)


Informació de registre

Del 20 de novembre al 5 de desembre (ambdues incloses)


Preu

La Jornada és gratuïta.
En el moment de registrar-se cal abonar un dipòsit de 30€ per persona que es retornarà sempre i quan es participi a la Jornada.
Pagament amb targeta de crèdit/dèbit.