Agència Catalana de Turisme
Catalunya

CONDICIONS PARTICIPACIÓ

1. La participació està reservada a les empreses i entitats afiliades i adherides als Programes de Treball de Marques i Segells de l'Agència Catalana de Turisme.

2. Es prioritzarà la participació de la persona inscrita representant en detriment dels acompanyants, en cas de superar les places màximes disponibles establertes per la Jornada. 

3. El procés d'inscripció és del 20 de novembre al 5 de desembre de 2018. No s'acceptaran inscripcions fora de termini.

4. La Jornada és gratuïta. No obstant, en el moment d'efectuar el registre caldrà abonar un dipòsit de 30€ per persona que es retornarà si s'assisteix a la Jornada, mitjançant targeta de crèdit/dèbit. Es retornaran els diners a la mateixa targeta amb què s'ha efectuat el pagament.

5. Tota empresa que sol·liciti la seva participació ha d'estar al dia de pagaments amb l'Agència Catalana de Turisme.

6. Tots els participants a la Jornada cedeixen el seu dret d'imatge a l'Agència Catalana de Turisme per poder aparèixer a les fotografies, vídeos i material promocional que l'Agència Catalana de Turisme realitzi sobre aquest acte. Aquest material serà utilitzat posteriorment amb finalitats promocionals i/o comercials per l'Agència Catalana de Turisme.

7. La inscripció en aquesta Jornada implica l'acceptació d'aquestes condicions de participació. L'acceptació de les mateixes significa la declaració de compliment d'aquests requisits.

8. L'Agència Catalana de Turisme es reserva el dret a modificar i/o cancel·lar l'acte si ho considera oportú. En aquest cas, es retornarien els imports abonats per la reserva de participació.

 

 

Resum informatiu

Data

Dijous 13 de desembre de 2018


Lloc

Hotel Alimara (Barcelona)


Informació de registre

Del 20 de novembre al 5 de desembre (ambdues incloses)


Preu

La Jornada és gratuïta.
En el moment de registrar-se cal abonar un dipòsit de 30€ per persona que es retornarà sempre i quan es participi a la Jornada.
Pagament amb targeta de crèdit/dèbit.