Agència Catalana de Turisme
Catalunya

Benvinguts al Workshop Moldàvia

L'Agència Catalana de Turisme us dóna l'oportunitat de reunir-vos amb les agències de viatges més representatives de Moldàvia i hem dissenyat aquest workshop per al sector català que tindrà lloc a la capital moldava, Chisinau, el proper 20 de novembre.

El turista moldau que visita Catalunya viatja normalment en família i s'interessa bàsicament pel turisme de sol i platja (en absència de mar al seu país) i cultura. A més a més, Moldàvia i Catalunya estan enllaçades en aquest moment per 3 connexions aèries directes Barcelona-Chisinau de la mà de les aerolínies Air Moldova (3 freqüències setmanals en temporada alta), Fly One i Wizzair, que operen durant tot l'any.

Des de 2014 funciona el règim de facilitació de visats Schengen amb Moldàvia, que permet als nacionals moldaus amb passaport biomètric circular lliurement per la zona Schengen sense visat durant 90 dies.

Els agents moldaus participants són convidats per l'Agència Catalana de Turisme a través del Centre de Promoció Turística de Moscou que s'ocupa d'aquests mercats.

Workshop Moldàvia

Resum informatiu

Data del Workshop

dilluns, 20 de novembre del 2017

Informació de registre

Del del 20 d'octubre al 8 de novembre (places limitades)

Lloc

Chisinau (Moldàvia)

Preu

  • 350€ (IVA inclòs)

  • 10% de descompte a empreses afiliades a l'ACT
    20% de descompte a empreses adherides a l'ACT

  •