Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

INICI 

Benvinguts al Workshop Natura que tindrà lloc a Món Natura - Delta de l'Ebre el divendres 21 de setembre.

L'Agència Catalana de Turisme organitza aquest workshop per a promocionar l'Ecoturisme i el turisme Actiu-Natura en el marc del Delta Birding Festival i ofereix al sector turístic català la possibilitat de reunir-se amb uns 35 operadors turístics especialitzats d'Europa.

Després que l'ACT se sumés el 2017 a la celebració de l'Any Internacional del Turisme Sostenible, enguany es continua impulsant el turisme sostenible en els espais naturals convidant a operadors internacionals a descobrir l'oferta catalana d'Ecoturisme i turisme Actiu-Natura en la seva vessant més "soft" i respectuosa amb l'entorn.

Aquest wokshop està adreçat especialment a les empreses catalanes adherides als programes d'Ecoturisme i d'Actiu-Natura de l'ACT que tinguin interès en presentar els seus serveis i productes turístics a operadors europeus especialitzats en turisme de natura responsable. També podran participar d'altres empreses especialitzades en cas que hi hagi places disponibles. Els operadors internacionals convidats seran principalment especialitzats en ornitologia, ecoturisme, senderisme i en darrer lloc cicloturisme. Si us plau consulteu detalladament el llistat d'operadors convidats per a comprovar el seu perfil i veure quines oportunitats de creixement poden aportar al vostre negoci.

 

Web Content Display

Workshop Natura

Resum informatiu

Data

Divendres 21 de setembre de 2018


Lloc

Món Natura - Delta de l'Ebre

Horari: 09.00h - 14:00h


Registre

El registre s'obrirà del dimecres 11 al 3 d'agost


Preu

250€ participació Jornada/Networking

Pagament amb targeta de crèdit/dèbit