Agència Catalana de Turisme
Catalunya
Web Content Display

Condicions de participació

  • Requeriments: Empreses orientades a oferir serveis entorn al producte de turisme actiu, cicloturisme i senderisme.
  • AAVV especialitzades que ofereixin tots els serveis necessaris per aquests segments: guies en idiomes, allotjament, transfers aeroports....
  • Hotels/Càmpings especialitzats que disposin dels següents serveis: horaris flexibles pels àpats i dietes equilibrades. Recepció amb idiomes que ofereixin informació de les diferents rutes de senderisme que es poden fer a la zona.
  • Altres serveis que tinguin relació directa amb la demanda.

1. Tindran prioritat d'inscripció els adherits a la marca Actiu-Aventura i als segells de Cicloturisme, Senderisme de l'Agència Catalana de Turisme.
Es prioritzarà la participació de les empreses privades davant dels municipis i Patronats de Turisme. Per tal de propiciar els contactes comercials entre empreses i Touroperadors.

2. En el moment de la confirmació de plaça s'enviarà link de pagament (targeta de crèdit/dèbit) i es podrà efectuar fins el divendres 8 de juny. En cas de no efectuar-se el pagament, s'anul·larà automàticament la participació per assignar la plaça a un altra empresa.

3. Un cop l'empresa ha estat confirmada i ha pagat no es retornarà cap import.

4. Tota empresa que sol·liciti la seva participació al Workshop ha d'estar legalment constituïda segons la normativa vigent. En el cas específic de les empreses d'allotjament hoteler, apartaments turístics, càmpings, turisme rural i agències de viatges, caldrà a més, que estiguin legalment registrades al Registre d'Empreses i Activitats Turístiques de la Direcció General de Turisme.

5. Tota empresa que sol·liciti la seva participació ha d'estar al dia de pagaments amb l'Agència Catalana de Turisme.

6. L' incompliment d'alguna d'aquestes condicions implica la renúncia a participar en els actes del workshop i el no reemborsament dels imports satisfets.

7. Tots els participants a la Jornada/Networking cedeixen el seu dret d'imatge a l'Agència Catalana de Turisme per poder aparèixer a les fotografies, vídeos i material promocional que l'Agència Catalana de Turisme realitzi sobre aquest acte. Aquest material serà utilitzat posteriorment amb finalitats promocionals i/o comercials per l'Agència Catalana de Turisme.

8. La inscripció en aquesta Jornada/Networking implica l'acceptació d'aquestes condicions de participació. L'acceptació de les condicions de participació implica la declaració de compliment d'aquests requisits.

9. L'Agència Catalana de Turisme es reserva el dret a modificar i/o cancel·lar l'acte si ho considera oportú. En aquest cas, es retornarien els imports abonats per la inscripció.

Web Content Display

Jornades Networking ATTA

Resum informatiu

Data

Dijous 21 de juny de 2018

Lloc

Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell

Horari: 12.00h - 15h30 (opcional:19.30h)

Registre

El registre es trobarà obert des del dimecres 23 de maig fins el dimecres 6 de juny

Preu

62,50€ participació Jornada/Networking

S'ha de sumar 30€ en cas que vinguin acompanyats (aquest preu no té descompte)

Pagament amb targeta de crèdit/dèbit