Agència Catalana de Turisme
Catalunya

Benvinguts a la Jornada de Turisme Familiar

amb Networking!

La Jornada de Turisme Familiar és una acció B2B que permet reunir-vos amb els diferents agents clau del sector (restaurants, hotels, agències de viatges, empreses d'activitats, entitats de promoció turística...) amb l'objectiu de conèixer-vos, intercanviar bones pràctiques i estimular la creació de producte.

Aquest esdeveniment és una plataforma per treballar conjuntament les línies de treball dels Segells de Turisme Familiar de l'Agència Catalana de Turisme així com donar a conèixer i comercialitzar l'oferta de turisme familiar de Catalunya, fomentant la col·laboració i innovació conjunta entre empreses i professionals del sector.

La Jornada se celebrarà els dies de juny a la Costa Brava (Sant Antoni de Calonge), 7 de juny al Pirineu (Vall de Boí) i 8 de juny a la Costa Daurada (Vendrell). Haureu d'escollir la zona que més us convingui. Més endavant uns confirmarem el lloc exacte per a cada jornada.

Jornades Turisme Familiar

Resum informatiu

Data de la Jornada

Dijous 1 de juny a Sant Antoni de Calonge

Dimecres 7 de juny a la Vall de Boí

Dijous 8 de juny a El Vendrell


Info de registre

Del 24 d'abril al 18 de maig (ambdues incloses)

Abans de fer el registre tingueu preparades les dades de la vostra targeta de crèdit/dèbit i una breu descripció de la vostra empresa en anglès (màxim 500 caràcters)

Es confirmaran les inscripcions el 19 de maig


Localització

Costa Brava, Pirineus i Costa Daurada


Preu de la Jornada: 15 EUR

  •  

*I.V.A. inclòs.