direcció General de Turisme
Catalunya

Benvinguts al Workshop de Catalonia Trek Festival a Roses!

L'Agència Catalana de Turisme us dóna l'oportunitat de reunir-vos amb diversos tour operadors dels mercats internacionals següents: Alemanya, Benelux, Espanya i Itàlia. Els agents participants són convidats per l'Agència Catalana de Turisme a través de les seves oficines a l'estranger.

El workshop serà una bona plataforma per donar a conèixer i comercialitzar l'oferta turística catalana especialitzada en senderisme en aquests mercats.

El Workshop se celebrarà la tarda de dijous 4 de maig a Roses.

Aprofitant que part del programa de familiarització dels operadors seguirà les activitats del Catalonia Trek Festival, us animem a participar de forma opcional al Meet & Hike. Proposta que anirà dirigida a les empreses participants del workshop i que el que vol és completar, de forma distesa, el networking entre operadors i empreses. L'activitat tindrà lloc el mateix dijous 4 de maig a les 8h:30 i consistirà en fer l'excursió a peu de Cadaqués al Cap de Creus juntament amb els operadors (distància 8,7km, duració 3h30', nivell mig de dificultat).

Workshop de Catalonia Trek Festival - Roses!

Resum informatiu

Data del workshop

Dijous 4 de maig de 2017


Info de registre

Del 28 de març al 09 d'abril (ambdues incloses)

Abans de fer el registre tingueu preparades les dades de la vostra targeta de crèdit/dèbit i una breu descripció de la vostra empresa en anglès (màxim 500 caràcters)


Localització

Roses, venue


Preu

  • Workshop: 250€

*I.V.A. inclòs. Consulta les condicions legals per a informar-te de possibles descomptes.