Agència Catalana de Turisme
Catalunya

Benvinguts al Workshop de Catalonia Trek Festival a Roses!

L'Agència Catalana de Turisme us dóna l'oportunitat de reunir-vos amb diversos tour operadors dels mercats internacionals següents: Alemanya, Benelux, Espanya i Itàlia. Els agents participants són convidats per l'Agència Catalana de Turisme a través de les seves oficines a l'estranger.

El workshop serà una bona plataforma per donar a conèixer i comercialitzar l'oferta turística catalana especialitzada en senderisme en aquests mercats.

El Workshop se celebrarà la tarda de dijous 4 de maig a Roses.

Aprofitant que part del programa de familiarització dels operadors seguirà les activitats del Catalonia Trek Festival, us animem a participar de forma opcional al Meet & Hike. Proposta que anirà dirigida a les empreses participants del workshop i que el que vol és completar, de forma distesa, el networking entre operadors i empreses. L'activitat tindrà lloc el mateix dijous 4 de maig a les 8h i consistirà en fer l'excursió a peu de Palau Saverder al Monestir de Sant Pere de Rodes juntament amb els operadors (duració aproximada 3h, nivell mig-fàcil de dificultat).

Workshop de Catalonia Trek Festival!

Resum informatiu

Data del workshop

Dijous 4 de maig de 2017


Informació de registre

Del 28 de març al 11 d'abril (ambdues incloses)

Abans de fer el registre tingueu preparades una breu descripció de la vostra empresa en anglès (màxim 500 caràcters)


Localització

Roses


Preu

  • Workshop: 250€

*I.V.A. inclòs. Consulta les condicions legals per a informar-te de possibles descomptes.